Compleet assortiment voor de professional

Werkplaats

Reparaties
Of u nu als professional dagelijks intensief gebruik maakt van uw gereedschap of u bent een klusser; goed gereedschap is het halve werk!

Hoe u het gereedschap ook gebruikt, het zal in de loop van de tijd gebreken gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren. Op dat moment kunt u twee dingen doen; het apparaat weggooien en een nieuwe aanschaffen of het laten repareren. De laatste optie, het laten repareren, is zeker de moeite waard. Door ons gecertificeerd personeel worden uw machines vakkundig en snel gerepareerd. Duurt een reparatie wat langer, dan beschikken wij over verhuur machines.


Keuringen
Om veilig te kunnen werken is het belangrijk dat uw gereedschap gekeurd wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van elektrische gereedschappen en machines, kabelhaspels, verlengsnoeren en klimmaterialen. Wij keuren en certificeren volgens de NEN-3140 norm, NEN-2484 norm en de NEN-2718 norm. Na goedkeuring verstrekken wij een erkend certificaaat met een geldigheidsduur van 1 jaar en uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een label.


Sleutelservice
Is uw sleutel kapot? Of wilt u gewoon een extra sleutel? Laat bij ons sleutels vakkundig en voordelig bijmaken. Huissleutels met certificaat, autosleutels met en zonder transponder.


Slijpservice
Heeft u ook genoeg van uw botte zaagbladen, frezen en beitels? Wij bieden u de mogelijkheid om deze op profesionele wijze te laten slijpen. U kunt deze binnen één werkweek weer ophalen.